Laituri
Laituri
Laituri

Laiturit

Laiturin rakentamisessa täytyy ottaa huomioon yllättävän monta asiaa. Ensinnäkin sen tulee olla turvallinen - monen myrskyn ja jäätalven jälkeenkin. Laiturin materiaalien ja rakenteiden tulee kestää suomalaisia sään vaihteluita niin, että voit huoletta antaa lastesi ja lastenlastesi kirmata sitä paljain varpain mereen.

Laituri on myös ensimmäinen asia, joka mökistäsi näkyy ohi kulkeville tai kylään tuleville veneilijöille. Rantamaisemaan kuin luotuna istuva laituri antaa viimeistellyn vaikutelman. Suomalaiselle kaunis luonto on hyvin tärkeää, joten vaalimme rantanäkymän rikkumattomuutta ja rakennamme laiturin, joka hyväilee maiseman omia muotoja.

Olennaista on luonnollisesti se, että laituri suunnitellaan kunkin kohteen luonnonolosuhteiden ja käytön mukaan. Jos rantaviivaa runtelee vuosittainen kova jäätyminen, voi olla järkevämpää rakentaa laituri, josta ainakin osa nousee talveksi suojaan. Toisaalta paikoissa, joissa virtausta on enemmän ja veneliikennettä mahdollisesti ympäri vuoden, laituri täytyy suunnitella eri lähtökohdista.

Toteutamme laitureita sekä yksityiseen että julkiseen käyttöön. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Laituri
Laituri
Laituri